La banda d’El llautó

Roser Alemany Lajunta: Contrabaix, flauta travessera, percussions i veus

Llicenciada en grau superior de música, especialitat en flauta travessera pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona.
Estudis de grau mitjà en contrabaix clàssic, al Conservatori del Liceu de Barcelona.
Estudis de música moderna i jazz al Taller de Músics de Barcelona.

Ha estudiat amb diferents instrumentistes i pedagogs reconeguts, com són: Rafel  Cassempere; Luc Urbain; Juanjo Villarroya; Claudi Arimany; Nèlia Sanxís; Michael Moragues; Cristina Navajas; Luís Cojal; Jonhathan Camps; Fernando Serena; David Mengual; Giulia Valle; Claude-Henry Joubert; Walter Thompson; Aleix 

Tobias; Derya Turkan; Santi Serratosa; Anita Gritsch; Marcus Vieira; Basilio Astúlez; Marcus Vieira; Caterina Canyelles, i Pau Llonch.

Ha participat en diverses formacions de cambra a Espanya, Portugal, Alemanya, França, Itàlia, Grècia, Croàcia i Turquia.
Ha col·laborat en diverses bandes i orquestres del país, ampliant així la seva trajectòria interpretativa i solista.

Es dedica a la docència musical des de fa setze anys.

En l’actualitat treballa com a professora de música a l’Institut El Sui de Cardedeu i a l’Escola de Música Municipal de Llinars del Vallès.

Jose Ignacio “Nacho” López Alonso: violí, mandolina i veus

Ha col·laborat amb gran quantitat de propostes, com són: Daniel Sàez; David Lyons; Onironautas; David del Rosario; Steven Sater; Duncan Sheik; Gustavo Llull;Ifsan; la poeta Núria Martinez-Vernis; Sexteto Guardiola; Free to Dream;Lady Gipsy; Buritaca; Orquestra de Cambra Canticela; Rumba Vella; Anita Miltoff; Neirela; Amoreira; Na Lua; Dario Moreira; la Companyia de Dansa Empar Rosselló, i Avan J.

En el projecte de fusió de músiques tradicionals, ha estat violinista i director musical.

Els seus treballs s’han presentat al Teatre Poliorama, Festival Grec, Trinity College London i el festival de Nuevas Músicas.

Ha tocat a Irlanda, la China, Letònia, França, Austria, Cuba i Anglaterra.

Ha promogut i organitzat el cicle de concerts Cultura de Base Cooperatiu.

Ha estat professor de violí i combo a Jam Session Escola de Musics i a la Escuela de Música “Lancia” de León.

Ha cursat estudis de violí amb els professors: Zeljko Haliti; José Ramón Hevia;

Pierrètte Saint- Geremie; Jorge Cariglino; Julio Blasco; Andreas Prittwitz; Víctor Merlo; Carlos Caro; Diego Urcola; Perico Sambeat, i Giovanni Hidalgo.

A més a més, ha cursat estudis de gestió i producció d`esdeveniments musicals a CIFO; “Ensemble moderno” (Combo Jazz) a Jam Session Escola de Músics, i de tècnic de so a l’I.E.S. Mare de Déu de la Mercè (Barcelona).

Daniel Sàez a la guitarra espanyola i veu

A %d bloguers els agrada això: